HTML

IndaFotó képek

Dreams and scars

Linkblog

Karácsony előtt #2

DarkFairy 2008.12.23. 21:10

Legalább finisben vagyunk.Holnap karácsony,mézeskalácsmérgezés,nagyölelés,fenyőillat(már aki érzi),egyebek.Meg egy kis karácsonyi ordibálás,de az már hozzátartozik.Kiváncsi vagyok meddig játsszák el a T. Szülők az öcsém előtt hogy a jézuska hozza a dolgot.Ugyanis lesápadtak a gyerek ajándékigényein,viszont a kölök kijelentette,hogy úgyse mi vesszük az ajándékot,a jézuskának a bőre alatt is pénz van,tehát igenis megkapja ami jár.És tényleg,reggel apa elindult valami világvégi plázába és megvette neki a sokadik modellvasút-vagont vagy mi a rákot,nem kevés pénzért,hogy aztán diszkréten a falhoz legyen csapdosva és törzsi táncot járjanak a maradványokon.Kicsit destroyer a gyermek.

És vége a már napi szinten űzött plázázásoknak,amikor is ajándékot kellett volna választani a családnak,barátoknak.Természetesen nincs vállalható ajándék sehol,ha igen akkor több pénzbe kerül mint amennyire gondoltál valaha.Osztálykarácsonyra sikerült valamit összeszenvedni,viszont a rokonság felénél hiány van,és szokásom szerint a végére hagyom a dolgot.Holnapután keresztanyuéknál van ünneplés,és semmi se sincs még.Nembaj,utolsó pillanatban kitalálok valamit,aztán meg csomagolhatom be a kocsiban..

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://darkfairy.blog.hu/api/trackback/id/tr43839023

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása