HTML

IndaFotó képek

Dreams and scars

Linkblog

Mirrors

DarkFairy 2008.10.26. 20:59

"Egy zsaru elveszíti társát. Nyugdíjba küldik, ő inni kezd, a felesége elhagyja, végül éjjeliőrként végzi egy kiégett, elhagyott áruházban. Ezek után senki sem csodálkozik, amikor a férfi arról kezd beszélni, hogy magányos éjszakai őrjáratai során egyre borzasztóbb és különösebb dolgokat lát, amelyek az elhagyott áruház tükrei mögül bámulnak vissza rá. Pedig a tükrök szörnyei valóban ott leselkednek mindenkire, és ha alkalmuk van, át is lépik birodalmuk határait. Az exzsaru körül egyre több a megmagyarázhatatlan esemény és halott; ő nyomozni kezd, de ezzel csak saját szeretteit keveri szörnyű bajba. Ha elég bátor és elég szerencsés, talán megmentheti őket. De talán minden fordítva van..."

Ki hinné,hogy ilyen ártatlan címmel(Tükrök) és tartalommal olyan filmet kap a szerencsétlen ember,hogy 10 perc után ki akar menni,meg egyéb.A kimenetel egyébként folyamatosan zajlott,aztán abból a 10-20 emberből aki pánikszerűen kizúdult a teremből csak 3-4 jött vissza.A pénztáros csaj azt mondta,hogy középen van hely,be is ültünk a 6ik sorba,csak éppen akkora a vászon,hogy ha esetlegesen nem nézel oda akkor se tudod annyira elfordítani a fejed,hogy ne lásd amit nem akarsz.Egyébként az összes horrort sikerült ebben a teremben megnéznem,már amit moziban láttam,és igencsak hatásos.A hangerő az egekben,a legjobban attól ijedtünk meg az elején pl,hogy egy rohadt galamb felszállt.Minden filmmel ez van,tv-n keresztül lazán végignéztem volna,így meg néztük az órát,hogy mennyi van még.A története mint utólag kiderült kábé annyira van kidolgozva mint az elsős gyerek matekházija,de mikor nézed a filmet leszarod,hogy mi miért van,max utána esik le,hogy semmi logika nincs benne.Művérből 50 hektolitert elhasználtak,és mondjuk bírom a vért,még azzal se volt semmi problémám amikor a csávókám elnyiszálta egy tükördarabbal a torkát,és laza kis vérfürdőt rendezett a metróállomáson,de amikor a csajszi a tulajdon két kezével tépte szét az állkapcsát..hát ott nem igazán néztünk oda.Persze a szörcsögés-sikítás-recsegés végighallgatása állítom rosszabb volt mint ha még néztem is volna,de aztán úgyis visszajött még néhány jelenetben,úgyhogy hiába volt minden próbálkozás.Néhány film,pl a Kör is eszembe jutott a nézésekor (kisgyerek a kádban,pszichozombi gyerek,stb),úgyhogy köszönjük az eredetiség.Ha megnézem volna a rendező nevét(Alexandre Aja) el se megyek,de három perc alatt szerveztük le Bernivel az egészet,úgyhogy nem jutott idő ilyen kicsinységekre.Így visszagondolva nem olyan gáz a film,de utána azért a vérnyomás az egekben volt xD Külön köszönet egy bizonyos sálnak,nélküle hazaszaladtunk volna.Mellettünk egyébként végigvisítozták a csajok a filmet,mi meg kínunkban röhögtünk.Legközelebb megnézzük ki rendezte a filmet.Amúgy..kicsit átértékelődött a "pofám leszakad" szólás.Wehehe.

Ő meg itt Alexandre bácsi.Van ám lelkivilága,még ha ilyen jól is néz ki o_O.Sose bízz helyes pasikban xD

A Sziklák szemét is ő rendezte,amit mondjuk nem láttam,de Berni igen,és az is kb egy szinten van ezzel,ha nem rosszabb.Esetleg szerepelhetne a következő filmjében,tuti megnézzük még ha egész New Yorkot is belezi ki (A)

 

Címkék: mozi

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://darkfairy.blog.hu/api/trackback/id/tr6733289

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása